З малиною можна приготувати смачне варення, компот, а також елементарне печиво до чаю. Тісто для такої випічки максимально просте. Ви зробите такий десерт один раз, і у вас довгий час буде смаколик до чаю або кави для всієї родини.
Ідея приготування печива з малиною опублікована на сторінці borzhemsky healthy food в Instagram. В тісті є лимон, який робить такий десерт дуже освіжаючим.
Інгредієнти:
- вершкове масло – 115 г
- яйця – 1 шт.
- лимонний сік – 1 ст.л.
- лимонна цедра – 2 ст.л.
- ванілін - 1 ч.л.
- розпушувач – 1 ч.л.
- сода – 1/2 ч. л.
- борошно – 200 г
- малина – 100 г
Спосіб приготування:
1. Збити м'яке вершкове масло з підсолоджувачем.
2. Додати лимонний сік, цедру, яйце.
3. Збивати ще 1-2 хвилини.
4. Додати ванілін, розпушувач, соду, борошно.
5. Знову збити.
6. Додати малину без зайвої рідини та обережно перемішати.
7. Готове тісто відправити в морозилку на 10-20 хвилин для охолодження.
8. На деко, застелене пергаментним папером, викласти ложкою охолоджене тісто.
9. Випікати в розігрітій до 190 градусів духовці 15-20 хвилин
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Кисіль з малини
- Желе з малини
- Компот із малини