Запіканка з кисломолочним сиром – для багатьох це улюблений сніданок ще з дитинства.
Кулінар і фудблогерка Тетянаа Шеремет запропонувала на своїй сторінці в Інстаграм ще один варіант смачної запіканки на сніданок, яку подають зі сметаною.
Отже, для запіканки необхідні такі інгредієнти: кисломолочний сир 5% - 600г, яйця - 3шт, цукор - 100г, манна крупа - 60г, сметана 20% - 200г, ванільний цукор - 1п, масло - 30г, дрібка солі.
Хід приготування запіканки наступний: у чашу бледера викладаємо кисломолочний сир, цукор, ванільний цукор, сметану, дрібку солі, розтоплене масло, перебиваємо.
Рецепт найкращої запіканки на сніданок.
Потім у суміш додаємо яйця та манну крупу, знову гарно перебиваємо до однорідної маси.
Наступний крок у приготуванні запіканки - форму для випікання змащуємо маслом, посипаємо манною крупою. Сирну масу перекладаємо у форму.
Тепер ставимо у мультипічку в режимі "випічка" або в духовку 180 градусів 40-45хв.
«180градусів 40хв, але орієнтуйтесь по своїй духовці», - порадила Тетяна тим, хто готуватиме запіканку за її рецептом.
Рецепт найкращої запіканки на сніданок.
Готову запіканку на сніданок охолоджуємо і подаємо зі сметаною.
Звісно, замість сметани можна використати сгущене молоко, улюблене варення або джем, також додають мед і ягоди.
«Люблю, щоб не лише солоденьке, а ще й корисне»,
«Обожнюємо сирну запіканку»,
«Обов’язково буду готувати»,
«Яка смакота! Ще й корисний десерт виходить», - коментують рецепт запіканки підписники на сторінку Тетяни.
Рецепт найкращої запіканки на сніданок.
Останні новини України:
Сирники з цим інгредієнтом вийдуть особливими: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт.
Такий омлет не опаде і залишиться пухким: рецепт ідеального сніданку.
Краще сирників та яєчні: рецепт пишних панкейків на сніданок, які вийдуть з першого разу.