Арестович розніс заяву Подоляка про свавілля ТЦК
Арестович розніс заяву Подоляка про свавілля ТЦК

Арестович розніс заяву Подоляка про свавілля ТЦК

Екс-радник Офісу президента Олексій Арестович жорстко розніс заяву радника президента Зеленського Михайла Подоляка про ТЦК.

Як передає "Хвиля", про це він сказав в ефірі у Юрія Романенка.

Так, психолог Олег Хом'як нагадав, як висловився Подоляк про свавілля ТЦК: "Демократії ідеальними не бувають, а світ недосконалий. Що вдієш, це влада, це людський фактор, і вони застосовують ті засоби, які вважають адекватними".

У відповідь на це Арестович зазначив, що під це можна підставити будь-яке слово замість ТЦК. Наприклад, корупція. Можна повторювати цю фразу: "Світ недосконалий, це людський чинник, і вони застосовують ті засоби, коли займаються корупцією, які вважають адекватними".

"Якби я до Михайла не зберігав залишки сентиментів, я міг би ще один варіант запропонувати, але не буду, тому що це некоректно. Але в принципі, давайте візьмемо пана Н або пана З і скажемо: пан З-п*дарас. Це просто людський фактор. Він чинить так, бо йому так зручно в цій конкретній ситуації, чи, наприклад, геноцид у Бучі. Що ви хотіли? Військові ошаленіли, по ним стріляють, тут, можливо, є навідники". Звичайно, можна виправдати взагалі все, що завгодно. Вони не розуміють, що вони несуть уже", - пояснив він.

Арестович також наголосив, що це руйнація будь-якого дискурсу та руйнація дискурсу влади як такого.

"У тебе коїться правове свавілля, порушення Конституції, порушення прав людини, ти неефективно мобілізуєшся у боротьбі з одвічним ворогом, паралельно ти миришся з одвічним ворогом, кажеш: "Пацани, ну так буває. Це ж недосконалість людського апарату". Завтра поліцейський пристрелить дитину. "Ну так буває, п'яні поліцейські іноді стріляють, це ж недосконалість. Просто вони виходили з того, як вони розуміли та оцінювали ситуацію". Ось у нас вкрадуть 3,5 мільярда на непотрібних реакторах, які поставлять нас у ще більшу залежність від Росії. "Це просто людський фактор. Вони так оцінюють ситуацію". Розумієте? "Ну так виходять із того, що є". Відмовка "світ не ідеальний" - НУ ЩО ВИ ХОТІЛИ?", - додав екс-радник ОП.

Нагадаємо, багато українців не можуть отримати броню від мобілізації.

Дивіться також:

Джерело матеріала
loader
loader