Цей рецепт м'ясного хліба простий та корисний. Він ідеально підходить для бутербродів на сніданок, вийде насичений і простий перекус. Про це на своїй сторінці розповіла Юлія Віліч в Instagram.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 1 кг м'ясного фаршу (наприклад, курячого)
- 300 г відвареної пекінської капусти (без зайвої вологи), варити 30 хвилин
- 2 дрібно подрібнені та підсмажені цибулини
- 4 яйця
- 100 г болгарського перцю, нарізаного дрібними шматочками
- 100 г моркви, нарізаної шматочками та відвареної до стану альденте
- Декілька столових ложок консервованого горошку
- 3 ст. л манної крупи
- Сіль, перець за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
Пекінську капусту та цибулю подрібніть у блендері до стану пюре. Додайте отримане пюре до м'ясного фаршу.
Посоліть і поперчіть фарш, потім додайте яйця та манну крупу. Ретельно перемішайте масу і викладіть її у форму, змащену вершковим маслом та присипану сухарями.
Випікайте хліб за температури 240 градусів 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 160 градусів і випікайте ще 40-50 хвилин. Дайте хлібу повністю охолонути у формі, потім наріжте на порційні шматочки.
Останні новини України:
Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.
Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.
Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.