/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fca47453d72dad3cccdfb8b74a513194a.jpg)
Дріжджі не знадобляться: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт біляшів з картоплею та зеленню
Цього разу колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася секретами приготування смачних біляшів із картоплею та листковим тестом.
Інгредієнти:
- слоеное бездрожжевое тесто — 500 г
- фарш зі свинини або яловичини - 400 г
- картопля - 1 шт.
- Зелена цибуля
- сіль і перець
- масло топленое — 30-40 г
Приготування:
Подрібніть м'ясо на фарш. Додайте натерту на середній тертці картопля, дрібно нарізану зелену цибулю, сіль, перець і подрібнений часник. Ретельно перемішайте, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Лист листкового тіста трохи розкотіть. Викладіть м'ясну начинку тонким шаром, не доходячи до краю приблизно на 5 см.
"Мастер Шеф" Литвинова порадила далі, закрутіть тісто з фаршем у рол. Наріжте його впоперек на шматочки. На припиленому борошном столі візьміть шматочок тіста зрізом до себе, присипте борошном і тонко розкотіть.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, розігрійте сковороду з невеликою кількістю топленої олії. Смажте біляші по 5 хвилин з кожної сторони на середній температурі.
Останні новини України:

