Дріжджі не знадобляться: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт біляшів з картоплею та зеленню
Дріжджі не знадобляться: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт біляшів з картоплею та зеленню

Дріжджі не знадобляться: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт біляшів з картоплею та зеленню

Цього разу колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася секретами приготування смачних біляшів із картоплею та листковим тестом.

Інгредієнти:

  • слоеное бездрожжевое тесто — 500 г
  • фарш зі свинини або яловичини - 400 г
  • картопля - 1 шт.
  • Зелена цибуля
  • сіль і перець
  • масло топленое — 30-40 г

Приготування:

Подрібніть м'ясо на фарш. Додайте натерту на середній тертці картопля, дрібно нарізану зелену цибулю, сіль, перець і подрібнений часник. Ретельно перемішайте, радить "Мастер Шеф" Литвинова.

Лист листкового тіста трохи розкотіть. Викладіть м'ясну начинку тонким шаром, не доходячи до краю приблизно на 5 см.

"Мастер Шеф" Литвинова порадила далі, закрутіть тісто з фаршем у рол. Наріжте його впоперек на шматочки. На припиленому борошном столі візьміть шматочок тіста зрізом до себе, присипте борошном і тонко розкотіть.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, розігрійте сковороду з невеликою кількістю топленої олії. Смажте біляші по 5 хвилин з кожної сторони на середній температурі.

Останні новини України:

Джерело матеріала
loader
loader