Неможливо: Зеленський зробив заяву на День Військово-морських сил
Неможливо: Зеленський зробив заяву на День Військово-морських сил

Неможливо: Зеленський зробив заяву на День Військово-морських сил

Президент України Володимир Зеленський привітав із професійним святом військовослужбовців та працівників Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Як передає "Хвиля", про це він написав у своєму Телеграм-каналі.

Так, за словами Зеленського, за час цієї війни Україна набула зовсім іншого статусу для Чорноморського регіону – цей регіон тепер завжди буде вільний від російського домінування.

При цьому він підкреслив, що наша держава завжди матиме свій флот – сучасний флот, власний вплив і чітку стратегію дій, нову Морську стратегію України.

"Все це було б неможливо без хоробрості та результатів наших українських морпіхів – справді героїчних бригад, наших моряків, воїнів Річкової флотилії, льотчиків авіації ВМС, зенітників, артилеристів. Усіх тих, хто знищує окупанта на морі, на суші і в повітрі. Я дякую кожному матросу, старшині й командиру Військово-Морських сил Збройних Сил України, усім рядовим та офіцерам, кожній родині наших воїнів. Дякую вам, хлопці, за вашу силу та бойовий шлях", - заявив лідер України.

Зазначимо, що Зеленський приїхав до Одеси на день військово-морських сил України та вшанував пам'ять військових моряків, які віддали своє життя у боях з російськими окупантами.

Нагадаємо, Зеленський анонсував передачу Україні ППО та F-1.

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader