Фермери купують нові українські трактори
Фермери купують нові українські трактори

Фермери купують нові українські трактори

Літо – традиційна гаряча пора для аграріїв і допомогти впоратися з нелегкою роботою їм допомагає сучасна сільгосптехніка, причому вітчизняного виробництва. Днями Група компаній «Техноторг» поставила в одне із господарств Харківської області новий колісний трактор ХТЗ-248K20. Покупець скористався державною програмою компенсації 25% кінцевої вартості.

Зазначимо, що ХТЗ-248K20 вперше було представлено громадськості на виставці AgroExpo 2018 у Кропивницькому. Машина отримала передовий дизельний двигун FPT-IVECO робочим об’ємом 6,7 л та потужністю 240 к. с.

Фермери купують нові українські трактори - Фото 1

Агрегат обладнаний системою упорскування пального Common Rail і відповідає екологічним стандартам 3А. Була вдосконалена коробка передач (12/4), зокрема щодо очищення оливи. Кут відкриття капоту збільшили до 45 град., що полегшило доступ до двигуна.

Фермери купують нові українські трактори - Фото 2

ХТЗ-248K20 також відрізняється більш комфортною кабіною. Тут встановлені підресорене сидіння, зі змінною жорсткістю, регульована рульова колонка, зручніші педалі та важелі керування навесним обладнанням.

Джерело матеріала
loader
loader