Як наносити консилер, щоб макіяж був ідеально гладеньким: метод сендвіча
Як наносити консилер, щоб макіяж був ідеально гладеньким: метод сендвіча

Як наносити консилер, щоб макіяж був ідеально гладеньким: метод сендвіча

Консилер – універсальний засіб. Він допоможе приховати недоліки шкіри, замаскувати темні кола під очима, вирівняти тон та розгладити зморшки.

У щоденному макіяжі багато хто часто спершу наносить консилер, потім коректор і тональний крем – таким чином відбувається нагромадження різних косметичних засобів. Візажисти порадили цікавий спосіб нанесення макіяжу з умовною назвою "метод сендвіча".

За допомогою сендвіч-методу ви спочатку наносите консилер, що коригує колір, далі – основу, а потім ще один останній штрих консилера. Щоб освоїти цей метод, потрібно трохи попрактикуватися, але за допомогою певного спритного маневрування продуктами та правильних інструментів ви швидко станете експертом з макіяжу.

Незалежно від того, чи хочете ви замаскувати прищ чи почервоніння на обличчі, першим кроком, який вам потрібно зробити, є корекція кольору.

Як наносити консилер, щоб макіяж був ідеально гладеньким: метод сендвіча

Візажист Вінсент Форд розповів, що головною технікою є змішування коректора кольору з консилером, щоб спочатку вирішити будь-які проблеми з тоном шкіри.

  • Якщо вам потрібно приховати більше почервонінь, виберіть коректор зеленого або м’ятного кольору.
  • Фіолетові ділянки можна нейтралізувати за допомогою жовтого коректора.
  • Для середнього відтінку шкіри оберіть коректор на персиковій основі.

Визначивши правильний колірний коректор відповідно до свого тону шкіри, змішайте його з консилером і обережно нанесіть за допомогою пензлика. Додаючи тональний крем, не розтирайте його, а просто злегка натискайте.

Зазвичай фіксуючий спрей є останнім кроком у нанесенні макіяжу, але візажисти радять спробувати іншу техніку. Після висихання спрею обережно нанесіть невелику кількість консилера та пудри на прищ чи почервоніння – так ви створюєте ілюзію розгладжування та вирівнюєте тон.

Візажистка Даніела Араухо також використовувала зворотний метод, але з простішою технікою. Спочатку вона нанесла напівпрозору пудру і обвела прищ коректором. Потім змішала консилер загостреним пензликом, і наостанок нанесла пудру.

Раніше OBOZ.UA розповідав, чим відрізняються бронзер і засіб для контурування та як використовувати обидва продукти.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader