Легенда йде: Mitsubishi Lancer зняли з виробництва
Легенда йде: Mitsubishi Lancer зняли з виробництва

Легенда йде: Mitsubishi Lancer зняли з виробництва

Mitsubishi Lancer виготовляли з 1973 року та всього представили дев'ять поколінь моделі. Останнім часом модель випускали лише на Тайвані.

Mitsubishi припинила випуск моделі Lancer. Останні седани зійшли з конвеєра підприємства на Тайвані. Про це повідомляє Top Gear.

Про те, що Mitsubishi Lancer випускали до 2024 року, мало хто знав. Справа в тім, що модель припинили продавати в Європі та Америці, проте в Азії вона ще була представлена.

Mitsubishi Lancer в останні роки виготовляли на Тайвані
Фото: Top Gear

Мало того, випускали саме Mitsubishi Lancer X, добре відомий в Україні. Це покоління седана презентували ще в 2007 році й саме вік авто став причиною припинення його виробництва.

Утім варто відзначити, що в 2017 році модель пройшла серйозне оновлення та була перейменована в Mitsubishi Grand Lancer. Їй замінили передню та задню частину, а в салоні з’явилися цифрова панель приладів та великий портретний тачскрін.

Mitsubishi Grand Lancer
Фото: Mitsubishi

Разом із тим, силовий агргегат Mitsubishi Lancer X залишився без змін. Седан до 2024 року комплектували 1,8-літровою бензиновою четвіркою потужністю 140 к. с. та варіатором.

Важливо Bugatti Chiron і чотири Jaguar: які авто знімуть із виробництва в 2024 році (фото)

Майбутнє Mitsubishi Lancer під питанням. Седани наразі не користуються популярністю, тому якщо модель і відродять, то хіба у форматі кросовера.

Mitsubishi Lancer випускали з 1973 року
Фото: Mitsubishi

Варто відзначити, що Mitsubishi Lancer випускали з 1973 року і всього створили дев’ять його поколінь. У 90-х та 2000-х модель прославилася завдяки ралійним успіхам та зарядженим Mitsubishi Lancer Evo.

Раніше стало відомо, що Citroen відмовиться від флагманської моделі.

Також Фокус розповідав, що Renault Megane повернувся на ринок.

Джерело матеріала
loader
loader