"Дуже складний день для українців": Світоліна розплакалася після виходу в 1/4 Вімблдону
"Дуже складний день для українців": Світоліна розплакалася після виходу в 1/4 Вімблдону

"Дуже складний день для українців": Світоліна розплакалася після виходу в 1/4 Вімблдону

У чвертьфіналі Вімблдону на Світоліну чекає тріумфаторка 2022 року — казахстанська тенісистка Олена Рибакіна, яка до червня 2018 року виступала за РФ.

Українська тенісисткаЕліна Світоліна розплакалася після перемоги в четвертому колі Вімблдонського турніру над китаянкою Ван Сіньюй 6-2, 6-1. Про це повідомляє Sky News.

Тенісному матчу передувала комбінована ракетна атака російських військ по містах України, яка забрала життя десятків мирних жителів. Світоліна грала свій матч із чорною стрічкою.

Еліна Світоліна — про вихід у чвертьфінал Вімблдону

"Дуже складний день для людей України, — сказала вона і не стримала емоцій, після чого глядачі, які зібралися на трибунах, її підтримали. — Тому так, було складно зосередитися сьогодні на матчі. Після ранку було дуже складно читати новини".

В інтерв'ю вона також сказала, що їй вдалося сьогодні показати хорошу гру.

Українська тенісистка за 55 хвилин у двосетовому поєдинку домоглася перемоги над китаянкою.

Еліна Світоліна — 21-ша в рейтингу WTA

Для 21 ракетки світу це буде вже 11-й чвертьфінал на турнірах "Великого шлема" і третій на Вімблдоні.

Світоліна рятує гейм
Відеогляд матчу Еліни Світоліної проти Ван Сіньюй
Післяматчеве інтерв'ю Світоліної, з 1:03:57

Минулого і 2019-го років українка виходила в півфінали британського "мейджора". В 1/4 фіналу на неї чекає протистояння з тріумфаторкою Вімблдону 2022 року казахстанською спортсменкою Оленою Рибакіною, яка до червня 2018 року виступала за Росію.

Нагадаємо, що підзавалами "Охматдиту" знайшли тіла мами та її двох дітей. Радниця уповноваженого президента України з прав дитини Дар'я Герасимчук не могла стримати емоцій, повідомляючи, що під завалами виявили цілу сім'ю.

Також повідомлялося, щоНімеччина після удару по "Охматдиту" прийме українських дітей. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Німеччини Карл Лаутербах після телефонної бесіди з главою українського МОЗ Віктором Ляшком.

Теги за темою
Теніс
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader