"Усі ці 40 днів": донька Анастасії Заворотнюк вийшла на зв'язок і показала портрет матері
"Усі ці 40 днів": донька Анастасії Заворотнюк вийшла на зв'язок і показала портрет матері

"Усі ці 40 днів": донька Анастасії Заворотнюк вийшла на зв'язок і показала портрет матері

Дочка Анастасії Заворотнюк вирішила повернутися в соцмережі через 40 днів після смерті матері.

Дочка російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка нещодавно померла від онкозахворювання, Анна Заворотнюк вийшла на зв'язок із підписниками і заявила, що повертається до звичайного життя.

На своїй сторінці в соцмережах Анна зазначила, що тепер її мати не мучиться від страшної хвороби, з якою боролася п'ять років.

"Відсьогодні вирішила, що пора повертатися. Усі ці 40 днів я проводила дуже багато часу з сім'єю, дуже багато згадували матусю - наші спільні радісні моменти. І я для себе, напевно, зрозуміла одну дуже правильну річ, яка мені дасть змогу якось рухатися далі, - це те, що їй там легше і краще. Вона дуже сильно хворіла. Усі ці п'ять років були шалено важкими, особливо останні кілька років. І їй там дійсно краще", - заявила Анна.

Також дівчина показала портрет артистки і зазначила, що Анастасія хотіла б зараз бачити своїх рідних щасливими.

Анна Заворотнюк показала фото своєї мами
Анна Заворотнюк показала фото матері / фото: скрін instagram.com/anna_zavorotnyuk/?hl=uk

"Ми, її діти, повинні бути її продовженням, радувати, бути щасливими, здоровими і просто жити далі. Виговорилася я вам", - сказала Заворотнюк.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна. Померла 29 травня 2024 року.

Анастасія Заворотнюк - останні новини по темі

Зазначимо, попрощатися з Анастасією Заворотнюк прийшло безліч відомих особистостей країни-окупанта. Проте на похорон не прийшов ніхто з акторського складу серіалу "Моя прекрасна няня" - головного проєкту в житті покійної.

А також чоловіка покійної Анастасії Заворотнюк Петра Чернишова зняли за п'ять днів до смерті артистки в готелі. Він узяв участь у шоу "Чудеса тридев'яті", в якому був режисером-постановником, а потім вирушив не додому, а в готель.

Джерело матеріала
loader