Смачніш, ніж ікра: кабачкова намазка з плавленим сиром за 10 хвилин
Смачніш, ніж ікра: кабачкова намазка з плавленим сиром за 10 хвилин

Смачніш, ніж ікра: кабачкова намазка з плавленим сиром за 10 хвилин

З кабачків можна приготувати не лише рагу та салат, а й дуже смачні намазки. Для пікантності додайте лише часник, спеції.

Смачна намазка

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної кабачкової намазки з плавленим сиром.

Рецепт намзки

Інгредієнти:

  • 500 г кабачку (2 невеликі)
  • 1,5 цибуля
  • 1-2 моркви
  • 2 зубчики часнику
  • 1 плавлений сирок
  • 1 ст. подрібненого кропу
  • сіль, олія, перець, сухий часник

Спосіб приготування:

1. Цибулю, часник, кабачок нарізаємо, моркву натріть на тертці.

Інгредієнти для страви

2. У каструлі з товстим дном підсмажте до прозорості на олії цибулю, додайте моркву, тушкуйте 5 хвилин, додаємо кабачок, часник, тушкуємо під кришкою 15 хвилин. Додаємо сіль, перець, сухий часник, знімаємо з вогню та охолоджуємо.

Кабачок для намазки

3. Нарізаємо кріп і додаємо в охолоджене рагу в чаші блендера з сиром і кропом нарізаним, збиваємо блендером до однорідності.

Приготування намазки

На сковороді до золотистості підсмажте брускетти з 2-х сторін та подавайте з намазкою!

Готова намазка

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Овочеве рагу з кабачками
  • Овочеве рагу з куркою
  • Овочеве рагу з квасолею
Джерело матеріала
loader