Борщ та голубці важко уявити без томатної пасти. Але, найкраще готувати її з домашніх помідорів, додавши цибулю та моркву. А якщо ви хочете, щоб вона була більш пікантною, можна додати трохи часнику та спеції.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, пікантної томатної домашньої пасти з помідорів.
Інгредієнти:
- помідори – 3 кг
- цибуля – 2 шт.
- цукор – 100 г
- оцет – 100 г
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
1. Помідори та цибулю перекрутіть через м'ясорубку, перекладіть у миску і варіть до кипіння, помішуючи.
2. Після додайте оцет, цукор, сіль і варіть ще 15 хвилин.
4. Розлийте в банки та стерилізуємо 15 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Аджика по-грузинськи
- Квашені помідори "по-одеськи"
- Сливовий соус на зиму