Пряна скумбрія по-корейськи: з чого приготувати простий маринад
Пряна скумбрія по-корейськи: з чого приготувати простий маринад

Пряна скумбрія по-корейськи: з чого приготувати простий маринад

Скумбрія по-корейськи – дуже легка у приготуванні пряна закуска. Головне в цій страві – це правильно зробити маринад. Риба чудово ним просочується і просто тне у роті.

Ідея приготування скумбрії по-корейськи опублікована на сторінці фудблогерки valway ka в Instagram. Подавати можна просто у формі.

Пряна скумбрія по-корейськи: з чого приготувати простий маринад

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт. (+/-1 кг )
  • цибуля – 2-3.

Інгредієнти для маринаду:

  • олія – 100 мл.
  • оцет – 50 мл.
  • томатна паста – 1 ст.л.
  • сіль – 2 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л. цукру
  • паприка копчена та солодка – 1 ч.л.
  • червоний перець – 1 ч.л.
  • чорний перець – 0,5 ч.л.
  • приправи для риби – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Змішати всі інгредієнти для маринаду, крім оцту.

2. Закипʼятити.

3. Додаємо оцет.

Пряна скумбрія по-корейськи: з чого приготувати простий маринад

4. Влити в рибу з цибулею, перемішати.

5. Поставити під прес в холодильник на добу.

Пряна скумбрія по-корейськи: з чого приготувати простий маринад

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Скумбрія запечена
  • Скумбрія в клярі
  • Скумбрія запечена в фользі
Джерело матеріала
loader