Кабачковий торт – це чудова альтернатива давно набридлому печінковому. Ця страва асоціюється з літом та насолодою теплих днів, тому не залишить нікого байдужим. Також, для його начинки можна використовувати будь-які продукти за смаком.
Фудблогерка з ніком kathycoooks в Instagram розповіла, як приготувати кабачковий торт за 20 хвилин. Вона також показала, яка начинка, на її думку, найкраще до нього підходить.
Інгредієнти
- Кабачок – 1 шт
- Яйце – 1 шт
- Борошно – 3-4 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сушений часник
- Шинка – 100 гр
- Крем-сир – 100 гр
- Авокадо – ½ шт
- Зелень
Спосіб приготування
1. Кабачок натираємо на великій терці.
2. Додаємо яйце, спеції та борошно і все ретельно перемішуємо.
3. Смажимо кабачкові панкейки з обох сторін до золотавості під кришкою. З також кількості інгредієнтів повинно вийти 4 шт. Даємо повністю охолонути.
4. Кожну оладку змащуємо крем сиром, а зверху викладаємо шинку.
5. Формуємо тортик. На верхній шар викладаємо авокадо та листочки мікрогріну.
На OBOZ.UA є й інші рецепти кабачків:
- Мариновані кабачки за 30 хвилин
- Швидкі мариновані кабачки
- Швидкі кабачки слайсами