Коли морква вже набридла: цікавий рецепт кабачків по-корейськи
Коли морква вже набридла: цікавий рецепт кабачків по-корейськи

Коли морква вже набридла: цікавий рецепт кабачків по-корейськи

Соковиті і пряні кабачки по-корейськи абсолютно точно сподобаються тим, хто любить гострі і пікантні закуски.

Рецептом кабачків по-корейськи поділилася фудблогерка Тетяна Акопян.

Отже, кабачки-800гр (приблизно 2 середніх), 2 ч л солі , цибуля велика – 1 шт, морква – 1 велика, цукор -2 ч л, паприка-1 ч л, коріандр-1 ч л, перець чорний - 0,5 ч л, оцет -2 ст л. (9%), олія -50 мл, часник - 4-5 зуб, кінза.

Цікавий рецепт кабачків по-корейськи.

Хід приготування кабачків по-корейськи:

Кабачки слід нарізати смужками і посолити. Цибулю нарізают напівкільцями. Моркву кулінар натерла на терці для овочів «по-корейськи».

Моркву і цибулю необхідно підсмажити до стану аль денте.

З кабачків зливаємо зайвий сік і додаємо до них цибулю і моркву.

Цікавий рецепт кабачків по-корейськи.

До овочей додаємо спеції, оцет, часник, олію і подрібнену кінзу. Перемішуємо салат і все, страва готова!

Цікавий рецепт кабачків по-корейськи.

А сік кабачків допомагає вивести жовч при її застої. Кабачки містять велику кількість вітамінів, зокрема вітаміни групи В, вітамін С та вітамін К. Ці вітаміни необхідні для правильного функціонування організму та підтримки імунітету.

Крім того, кабачки багаті на мінерали, такі як калій та магній, які сприяють здоров'ю серця та нормалізації артеріального тиску.

Останні новини України:

Огірки на зиму вийдуть хрумкими і смачними: рецепт, перевірений роками.

Кабачкова намазка, яка сподобаєтсья всім: готується неймовірно просто і швидко.

Рецепт літнього кабачкового рулету: здивуйте своїх рідних і гостей.

Джерело матеріала
loader
loader