/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5f30cee58435934cd43a7fafaf7fdf32.jpg)
Цілі фрукти, можна подавати на десерт: рецепт консервованих абрикосів
Такі абрикоси мають одну особливість – зимою відкрийте банку і одразу подавайте до столу як десерт. Це дуже смачно!
Абрикоси на зиму
- Час: 1,5 години
- Порцій: 4
Приготування:
- Стиглі, але ще тверді абрикоси залийте окропом і залишіть в ньому приблизно на хвилину.
- Ошпарені фрукти помістіть у холодну воду, почистіть від шкірки та кісточок.
- Нещільно розкладіть абрикоси в сухі стерилізовані банки.
- Зваріть сироп з води та цукру, потім додайте лимонний сік. Залийте фрукти киплячим сиропом.
- Закрийте банки та пастеризуйте приблизно 20 хвилин.

