Настя Каменських розсекретила, хто їй допомагає боротися з відчаєм у складні часи: "Важкі дні"
Настя Каменських розсекретила, хто їй допомагає боротися з відчаєм у складні часи: "Важкі дні"

Настя Каменських розсекретила, хто їй допомагає боротися з відчаєм у складні часи: "Важкі дні"

Артистка поділилася дієвими методами заспокоєння.

Українська співачка Настя Каменських розсекретила, як долає кризові моменти у житті.

Зокрема, у фотоблогу зірка опублікувала знімок зі своїм домашнім улюбленцем – собакою Мімі. За словами Насті, саме її близькі та тваринка допомагають витримувати нестабільні емоційні періоди. Артистка також зазначила, що їй йде на користь відволікання від буденних справ і час для себе. До того ж Каменських звертається до дихальних вправ самозаспокоєння.

"Мабуть, у багатьох з нас зараз емоційно важкі дні. І навіть крізь усмішку видно біль і смуток в очах. У такі моменти важливо підтримувати одне-одного та не забувати про ментальне здоров'я. Мені допомагає спілкування з близькими, обійми з моєю Мімі. Я за те, щоб говорити про те, що всередині, а рідні завжди знаходять потрібні слова і зрозуміють навіть коли вони не потрібні. З негативними думками я також справляюся займаючись тим, що приносить задоволення і допомагає відволіктися. А якщо до цього ще додати прості дихальні вправи, то можна знизити рівень тривожності та заспокоїтись", - поділилася співачка.

Окрім того, Настя звернула увагу підписників на допомогу спеціалістів і пояснила, що звертатися до них має стати нормою. Бо лише навчившись опановувати емоції, ми зможемо здолати ворога й завжди знайдемо ресурс для допомоги іншим.

"Як би важко зараз не було, ми є: тут і зараз. Ми продовжуємо наше життя і у ньому важливо триматися поряд. А також не знецінювати психологічні проблеми чи травми. Якщо раптом ви відчуваєте, що самостійно не можете впоратись, не соромтеся звертатися до фахівців. Не втомлююсь повторювати: тільки здорові емоційно і фізично ми здатні допомагати та піклуватися про інших", - додала Каменських.

  • На фронті загинув заслужений артист України та відомий оперний співак Ігор Воронка
  • Учасник "Голосу країни" на передовій зазнав серйозного поранення
  • Іраклі Макацарія вперше за тривалий час показав помітно підрослого однорічного сина
Джерело матеріала
loader
loader