Як швидко приготувати ароматні кабачкові голубці: дійсно простий рецепт
Як швидко приготувати ароматні кабачкові голубці: дійсно простий рецепт

Як швидко приготувати ароматні кабачкові голубці: дійсно простий рецепт

Кабачкові голубці – це одна з прекрасних варіацій класичної страви. Але замість білокочанної капусти використовується кабачок.

А це означає, що не треба нічого проварювати і потім розбирати на листя.

Одним з рецептів кабачкових голубців і поділилася фудблогерка Інна Ключник. І для приготування цієї страви знадобляться такі інгредієнти: (для заправки) куряче філе - 800 гр. + Сало - 200 гр., цибуля - 1 шт. сира + 1шт. смажена, рис - 100 гр. (його необхідно відварити до напівготовності), сіль, перець, часник (сушений, копчений). Для соусу до голубців слід взяти масло 30 гр, томатний сік – 2 склянки, сметана – 2 ст.л. і цукор – 1 ч.л.

Як швидко приготувати кабачкові голубці.

Кабачки слід нарізати слайсами. Необхідно, щоб вони були без великої кількості насінин, інакше розлізуться.

До фаршу додаємо половинку сирої цибулі, половину смаженої, а також рис – перемішуємо.

Додаємо сіль, перець і сушений копчений часник.

Як швидко приготувати кабачкові голубці.

Тепер необхідно сформувати рулетики. Начинку також можна додати по бокам, щоб кабачкові голубці були повнішими.

Викладаємо кабачкові голубці у форму для запікання, зверху додаємо кілька шматочків масла.

До томатного соку додаємо сметану та цукор і заливаємо сумішшю кабачкові голубці.

Як швидко приготувати кабачкові голубці.

Як швидко приготувати кабачкові голубці.

Закриваємо страву кришкою і випікаємо годину при температурі 180 грдусів.

Подавати кабачкові голубці можна зі сметаною і зеленню.

Зазначимо, що замість томатного соку можна використати томатну пасту з додаванням води.

Як швидко приготувати кабачкові голубці.

Як швидко приготувати кабачкові голубці.

Додамо, що дієтологи вважають, що кабачки обов’язково необхідно додати у своє меню, адже вони дуже корисні.

Окрім всього іншого, в кабачках є харчові волокна і вода, які необхідні для нормальної роботи кишківника. Позитивно діє клітковина і на мікрофлору кишківника - збільшує кількість корисних бактерій і пригнічує ріст умовно патогенних. Також клітковина пов'язує холестерин і жовчні кислоти в кишківнику і виводить їх з організму. Таким чином зменшуються ризики атеросклерозу і утворення каменів в жовчному міхурі.

Останні новини України:

Кабачковий торт, який з'їдять за хвилину: як приготувати.

Рецепт літнього кабачкового рулету: здивуйте своїх рідних та гостей.

Рецепт соковитої запіканки з кабачками.

Джерело матеріала
loader
loader