Швидкий рецепт малосольних огірків: можна їсти вже через 3 години
Швидкий рецепт малосольних огірків: можна їсти вже через 3 години

Швидкий рецепт малосольних огірків: можна їсти вже через 3 години

Для приготування цих малосольних огірківне знадобиться ані зайвих зусиль, ані складних інгредієнтів.

Все дуже просто.

«Дуже швидкий рецепт, огірочки готуються в пакеті і їх можна їсти вже за 3 години», - зазначила авторка сторінки «Рецепти домашніх страв».

Тож для швидких малосольних огірків знадобляться огірки - 1 кг, сіль-1 ст.л., кріп - 1 пучок, петрушка – 1 пучок, часник - 1 голівка.

Хід приготування швидких малосольних огірків наступний:

Огірки необхідно вимити, відрізати кінчики, розрізати навпіл.

Швидкий рецепт малосольних огірків.

Часник слід очистити, крупно порубати. Зелень ріжемо дрібно.

Змішуємо всі інгредієнти із сіллю в пакеті, зав’язуємо його і добре струшуємо кілька разів.

Відправляємо огірочки у холодильник.

«Через 3 години (або наступного дня) можна їсти. Огірочки виходять соковиті, хрусткі, яскраво зелені», - підкреслила кулінар.

Швидкий рецепт малосольних огірків.

Тож, ті, хто страждає від таких проблем, повинні обмежити споживання солоних і малосольних огірків. Також такі огірки шкідливі для людей з гіпертонією, вадами серця, хвороба печінки.

Останні новини України:

Смачні квашені помідори: що додати в банку.

Смачний рецепт консервованих помідорів: на зиму і не тільки.

Шеф-кухар дав рецепт небезпечно смачного салату за 15 хвилин: захочеться ще.

Джерело матеріала
loader
loader