Запіканка з капусти – це чудовий спосіб поєднати велику користьі смак.
«Отримуйте задоволення від процесу. Вам треба лише 6 інгредієнтів, 5 дій та 25 хвилин на все», - зазначав Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм.
А саме: броколі, цвітна капуста, твердий сир, арахіс, яйця і вершки.
Також Клопотенко радить додати свіжомелений перець і сіль.
Рецепт запіканки з капусти.
Хід приготування запіканки з капусти наступний: броколі та цвітну капусту слід порізати та відварити у киплячій воді 1 хвилину.
«Промийте холодною водою, щоб зупинити її внутрішній процес приготування (так, будь-який продукт продовжує готуватися навіть після того, як ви зняли його з вогню)», - розповів Клопотенко.
Тепер капусту необхідно перекласти у змащену вершковим маслом форму, додати свіжомелений перець, арахіс та 100г тертого сиру.
Наступний крок - збийте 3 яйця з вершками (300мл) та сіллю.
Заливаємо капусту, та посиппаємо зверху тертим сиром (100 г).
«Запікайте 20-25 хвилин при температурі 180 градусів», - розповіів Клопотенко про хід приготування запіканки з капусти.
Рецепт запіканки з капусти.
Шеф-кухар підкреслив, що поєднання капусти зі свіжомеленим перцем, арахісом та молочним сиром – «просте та до біса геніальне».
Подавати запікану необхідно гарячою.
«Супер смачно, вже спробували»,
«Смакота!»,
«Класна страва», - коментують рецепт запіканки з капусти підписник на сторінку Євгена Клопотенка.
Останні новини України:
Запіканка на сніданок вийде ідальною: улюблений рецепт Хіменеса-Браво.
Цей рецепт сирників просто диво: Клопотенко видав секрет найніжнішого сніданку.
Салат з помідорами, який не залишає байдужим: Клопотенко поділився рецептом.