Віктор Ющенко заспівав із Володимиром Дантесом заради дронів для ЗСУ
Віктор Ющенко заспівав із Володимиром Дантесом заради дронів для ЗСУ

Віктор Ющенко заспівав із Володимиром Дантесом заради дронів для ЗСУ

Такої колаборації точно не очікував ніхто. Ще більш несподіваним виявився результат.

Український співак Володимир Дантес із колегами по сцені створив гурт Badstreet boys - разом вони знімають музичні кліпи з каверами на всесвітньовідомі треки та дають концерти з однією метою: зібрати якомога більше коштів для українських захисників.

Сьогодні Badstreet boys у соціальних мереэжах оголосили про новий збір на дрони та автомобілі для наших воїнів. Традиційно вони випустили кліп із гумористичним текстом. Цього разу - на трек сера Елтона Джона та гурту Blue "Sorry Seems to Be the Hardest Word".

Так колектив, задля залучення більшої кількості донатів, не лише збив з ніг фанаток своїми харизмою та чарівністю, а й запросили для зйомки кліпу легендарну в нашій країні особистість - на фортепіано їм підігравав 3-й президент України Віктор Ющенко.

Віктор Андрійович дуже органічно вписався в гурту. Шанувальники в коментарях зазначають, що це - потужна колаборація, яка, безумовно, привертає увагу до благодійної ініціативи Badstreet boys і як музичного колективу, і як волонтерів. До того ж експрезидент пообіцяв розіграти серед тих, хто задонатить від 100 грн і вище, баночку меду з особистої пасіки.

Дивіться кліп Badstreet boys і Віктора Ющенка:

Хто такий Володимир Дантес?

Володимир Дантес (справжнє ім'я - Володимир Гудков) - український співак, теле- і радіоведучий. Ексучасник гурту ДіО.фільми. Переможець шоу талантів "Фабрика зірок-2". Був одружений (2015-2022) зі співачкою DOROFEEVA. Автор проєктів "Мамо, я ганяю тачки", "Будинок Культури", "Мам, я роблю бізнес" тощо. Знімався у багатьох телешоу - "Ліга сміху", "Маскарад", "Маленькі гіганти", "Я Люблю Україну", "Їжа, я люблю тебе" тощо. Учасник гурту Badstreet boys. Сольно виступає під псевдонімом Dantes.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, учасник "Голосу країни-12" з команди Наді Дорофєєвої отримав серйозне поранення на фронті. Його зіркова наставниця попросила допомогти талановитому захиснику з лікуванням.

Також колишній учасник романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія вперше показав свого сина. Рік тому первістка йому подарувала його юна дружина.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader