Переселення, голод та "золота епоха": у пророцтві Нострадамуса відшукали події 2025 року
Переселення, голод та "золота епоха": у пророцтві Нострадамуса відшукали події 2025 року

Переселення, голод та "золота епоха": у пророцтві Нострадамуса відшукали події 2025 року

Всесвітньо відомий французький астролог, а також алхімік Нострадамус свого часу багато писав та говорив про майбутнє. Він майстерно шифрував свої бачення у чотирирядкові вірші. Ці рядки називають катренами, а збірки – центуріями.

Цього разу наші читачі дізнаються, передбачення Мішеля Нострадамуса можуть здійснитися наступного року.

Алхімік Нострадамус, фото: GettyImages
Алхімік Нострадамус, фото: GettyImages

Деякі прогнози Нострадамуса на 2025 рік

Різних провидців, чаклунів і відунів, здатних зазирнути в майбутнє, досить багато, але не всі з них заслуговують на довіру. Французький пророк потрапив до достовірних джерел інформації про майбутні події за їх правдоподібність.

Наприклад, передбачені Нострадамуса про падіння шаха Ірану, про Берлінську стіну, про народження Саддама Хусейна, про захоплення Кувейту, про катастрофу в Чорнобилі та багато інших бачень дозволяють довіряти провидцю. Пророцтва Нострадамуса на 2025 рік також заслуговують на увагу.

Нострадамус, кадр з YouTube
Нострадамус, кадр з YouTube

Переселення народів

Письменник говорив: "Чорні хмари попрямують туди, де сходить сонце. Настає велике переселення". Дослідники вважають, що йдеться про усунення центру світової політики та про масове переселення мусульман та азіатів. Європа втратить колишню міць, а центром технічного прогресу стане Японія.

Голод та екологічні катастрофи

Нострадамус бачив, що до 2025 року населення Землі буде понад 8 мільярдів, а використання природних ресурсів стане безконтрольним. Через це почнеться голод і багато техногенних (і екологічних) катастроф. Люди відчують не лише нестачу їжі та води, а й електроенергії.

Нострадамус
Нострадамус

Релігійні конфлікти

Поет написав фразу: "Трудніше цей рік, ніж був рік попередній, для звістки, для церкви, яка без Бога йде". Біографи Нострадамуса розтлумачили це пророцтво як попередження про конфлікт між християнством та іншими релігіями. Епіцентром суперечок було названо територію від Палестини до Португалії.

Золота доба країни

Французький алхімік бачив, що в країні, де живуть слов'яни, настануть важкі часи – смерті людей, війни, кризи, втрати, поневіряння, страх та інші випробування. Але вони закінчаться у 2025-му році, оскільки Ера Водолія – це початок кінця людського безумства, оновлення та вступ до епохи духовного та матеріального достатку. Та країна, про яку говорив пророк, досягне прогресу, а також славитиметься багатьма талановитими людьми.

Ймовірно, ці передбачення про Україну – Нострадамуса на 100% не можуть зрозуміти навіть ті, хто досліджує його катрени багато десятиліть.

Раніше повідомлялося, що в записах Ванги виявили пророцтво на кінець війни Росії проти України: "засвітився" 2024 рік.

Також, чим окупанти замінять масовані обстріли: астролог закликала українців приберегти готівку та запастися сім-картами.

Джерело матеріала
loader
loader