Як ідеально нанести бронзер, рум'яна і хайлайтер: лайфхак, що стане вашим улюбленим
Як ідеально нанести бронзер, рум'яна і хайлайтер: лайфхак, що стане вашим улюбленим

Як ідеально нанести бронзер, рум'яна і хайлайтер: лайфхак, що стане вашим улюбленим

У світі краси є безліч продуктів, які можуть покращити вашу зовнішність і надати обличчю свіжості, об'єму та сяйва. Але ідеальний макіяж завжди починається з правильної техніки нанесення.

Щоб мати максимально натуральний вигляд та вдало підкреслити особливості обличчя, варто використовувати один простий, але дієвий лайфхак. Ним поділилася популярна візажистка у своїх соціальних мережах.

Бронзер, рум'яна та хайлайтер є невіддільними інструментами для створення гарного образу. Однак якщо нанести їх надто далеко одне від одного або надто низько, то можна спотворити обличчя та створити ілюзію обвислої шкіри.

Звісно, щоб знайти свою ідеальну техніку нанесення косметики можна експериментувати, але це займе чимало часу та зусиль. На щасті існує універсальний лайфхак, який гарантує ідеальне розміщення ваших рум’ян, бронзера та хайлайтера. За допомогою нього ви швидко нанесете макіяж та будете мати чудовий вигляд.

Техніка одночасного нанесення бронзера, рум’ян та хайлайтера

Візьміть три своїх пальці: вказівний, середній і безіменний, та покладіть їх на шкіру між вилицею та очною ямкою, так як показано на фото.

Кінчики пальців будуть вказувати на ідеальні місця, де мають розташовуватися тіні та бліки. Нанесіть трохи рідкого бронзера біля безіменного пальця, рум’яна біля середнього та хайлайтер біля вказівного.

Як ідеально нанести бронзер, рум'яна і хайлайтер: лайфхак, що  стане вашим улюбленим

Потім ретельно розтушуйте усі продукти в напрямку до скроні, щоб між кольорами з’явився плавний перехід. Але в жодному разі не змішуйте продукти вертикальними рухами, адже це може створити бруд.

Можливо, для вас незвично наносити бронзер настільки високо, але насправді, це ідеальне його розташування. Таким чином тінь, яку ви підкреслили, буде тягнути ваше обличчя догори створюючи ліфтинговий ефект.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як зробити кругле обличчя худішим за допомогою контурування.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader