Ми добре знаємо про те, щоб рис вийшов розсипчастим та смачним, його обов'язково потрібно ретельно промивати перед приготуванням.
Це зазвичай займає багато нашого часу, адже воду потрібно міняти кілька разів – доки вона не стане прозорою.
Однак у такий спосіб ви не тільки позбудетеся пилу та дрібного сміття, але й видаліть надлишки крохмалю.
Таку процедуру важко назвати приємною, адже використовувати слід виключно холодну воду, через що руки поступово німіють від холоду.
Тому кмітливі господині винайшли інший, набагато простіший і зручніший спосіб.
Для його здійснення вам знадобиться тепла (близько 60 градусів) вода та кухонна сіль.
Розчиніть в літрі води одну столову ложку солі і залийте рис розчином, що вийшов. Нехай крупа полежить у такій "ванній" близько 40-60 хвилин.
Коли час відійде, промийте рис під проточною водою і можете приступати до приготування будь-яких страв, до складу яких входить цей інгредієнт.
Після такої процедури рис завжди виходить розсипчастим та має відмінний смак.
Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.
Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.