Дорофєєва, Пивоваров, Терен та інші приєднались до благодійного “пограбування” банку
Дорофєєва, Пивоваров, Терен та інші приєднались до благодійного “пограбування” банку

Дорофєєва, Пивоваров, Терен та інші приєднались до благодійного “пограбування” банку

Найпопулярніші українські артисти та інфлюенсери знялись у яскравій пародії на голлівудський блокбастер “12 друзів Оушена”. Таким чином організатори найбільшого музичного фестивалю ATLAS UNITED 2024 разом з UNITED24 та monobank мотивують українців активніше долучатися до мегазбору у 100 мільйонів гривень на дрони для ЗСУ.

У ролику знялись артисти DOROFEEVA, Артем Пивоваров, DANTES, Сергій Жадан, учасники гурту Курган & Agregat, блогер Міша Лебіга, засновник ATLAS Дмитро Сидоренко, співвласник monobank Олег Гроховський, стендап-комік Василь Байдак, ветеран Олександр “Терен”, а також намальований персонаж Білий Пес.

“Збір для військових, які боронять нашу країну і наш обовʼязок підтримувати їх кожен день”, — говорить у відео один із зіркових “злодіїв” під час справи.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Atlas Festival (@atlasweekend)

За сценарієм артисти та інфлюенсери збираються разом, аби пограбувати вигаданий банк і задонатити на користь Збройних сил України.

На шести сценах ATLAS UNITED 2024 з'являться понад 70 популярних артистів серед яких: SHARON DEN ADEL (WITHIN TEMPTATION), БУМБОКС, DOROFEEVA, АРТЕМ ПИВОВАРОВ, ONUKA, ЖАДАН І СОБАКИ, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, DANTES, КУРГАН & AGREGAT, ДРУГА РІКА, LATEXFAUNA, MELOVIN та багато інших. Частиною програми стануть виступи коміків «Підпільного стендапу». Кількість квитків на фестиваль обмежена.

Цьогорічний ATLAS UNITED 2024 відбудеться на території ТРЦ Blockbuster Mall з 19 по 21 липня. Людям із інвалідністю вхід на фестиваль безкоштовний. Також 15% з вартості кожного квитка, які можна придбати через застосунок monobank, перераховуватимуть на придбання роботизованих платформ через UNITED24 та забезпечення Збройних сил України дронами, зокрема на харківському напрямку.

Джерело матеріала
loader
loader