Потрібна лише одна хвилина: професійна прибиральниця поділилася клінінг-секретом для ванної
Потрібна лише одна хвилина: професійна прибиральниця поділилася клінінг-секретом для ванної

Потрібна лише одна хвилина: професійна прибиральниця поділилася клінінг-секретом для ванної

Коли справа доходить до прибирання в домі, ванна кімната – це те місце, яке справді не варто ніколи пропускати. Важливо, щоби у ванній все було не тільки чистим, але й гігієнічним.

Але як досягти цього, не витративши при цьому купу часу та сил? Професійна прибиральниця Кендра Хеннассі, яка дає у TikTоk поради з домашнього господарства під ніком @themotherlikeaboss, стверджує, що дуже помічною стане одна проста звичка, яка займе не більше 60 секунд вашого часу.

Кендра називає цю звичку "зроби, а потім прибери". Її суть полягає в тому, щоби чистити окремі поверхні та частини приміщення одразу після того, як ви ними скористались. Оскільки ви матимете справу зі свіжими забрудненнями, прибирання займе у вас буквально лічені секунди і практично не потребуватиме зусиль.

Блогерка навела кілька прикладів. Так пару разів на тиждень, почистивши зуби, вона протирає умивальник у ванній. "Це буквально займає в мене менше хвилини, а потім я не повинна турбуватися раз на тиждень чи два, щоби відмити всю цю зубну пасту чи прибрати застрягле у зливі волосся", – розповіла Кендра.

Так само вона чинить зі скляною душовою перегородкою. Проходиться по ній шкребком, коли приймає душ. "Знову ж таки, це займає у мене всього близько 60 секунд, і це запобігає попаданню на неї всього неприємного мила, накипу та водяних плям", – поділилась блогерка.

Кендра пояснила, що підтримання чистоти в будинку стає набагато простішим, коли ви розумієте, що вам не потрібно чекати певного часу, щоб виконати роботу, оскільки ці невеликі завдання можуть стати частиною вашої рутини. Все, що ви можете зробити за дуже короткий проміжок часу, наприклад, витерти поверхні або витягнути волосся з каналізації, ви можете прив'язати до інших звичок, таких як прийняття душу або чищення зубів.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як легко відчистити плиту навіть від дуже старих і складних плям.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader