Десерт "Бите скло" добре знайомий всім з дитинства. Коли мами або бабусі не мали багато часу на приготування, але дуже хотіли потішили нас чимось смачненьким, вони зверталися саме до цього рецепту.
Як приготувати десерт "Бите скло", щоб вийшов смачний та повітряний, в Instagram розповіла фудблогерка з ніком katya.vengerska. А ще, він чудово смакує та охолоджує у спекотну погоду.
Інгредієнти
- Сметана 20% - 500 гр
- Згущене молоко – 200 гр
- Желатин – 35 гр
- Желе різних кольорів
Спосіб приготування
1. Желе різних кольорів готуємо, дотримуючись інструкції на упаковці.
2. Готове желе розрізаємо на довільні шматки та помішаємо в глибоку ємність, в якій буде готуватись десерт.
3. Сметану змішуємо зі згущеним молоком та збиваємо міксером протягом 5 хвилин.
4. Додаємо попередньо замочений у воді та розтоплений желатин, не припиняючи процес збивання.
5. Отриманою масою заливаємо желе. Відправляємо у холодильник до повного застигання.
На OBOZ.UA є й інші рецепти десертів:
- Десерт з полуниці
- Шоколадний десерт
- Десерт без яєць та цукру