Правильний макіяж зробить обличчя молодшим: як фарбувати очі і губи
Правильний макіяж зробить обличчя молодшим: як фарбувати очі і губи

Правильний макіяж зробить обличчя молодшим: як фарбувати очі і губи

Макіяж – це те, чим можна насолоджуватися на всіх етапах життя. Головне – вчасно підлаштовувати його під вікові зміни зовнішності, щоби підкреслювати свіжість та сяйво обличчя.

Як цього досягти, розповіла виданню GB News 52-річна б’юті-інфлюенсерка Аннамарія Калебич. Вона вчить своїх підписниць у соцмережах доглядати за зрілою шкірою і фарбувати так, щоби виглядати молодше. Ось її основні лайфхаки.

Шкіра

З віком шкіра потребує більше зволоження. Тому є сенс перейти з тонального крему на тонований зволожувальний крем. Він створить менш щільне покриття, що не так сильно підкреслюватиме зморшки. Проблемні місця можна точково перекрити консилером. І не бійтесь напівпрозорої пудри – вона ефективно закріпить макіяж.

Очі

З віком верхня повіка починає провисати, тому потрібно перенести темний акцент вище – на складку повіки. Також краще відмовитись від чітких ліній підводки, натомість робіть їх за допомогою тоненького пензлика та тіней, щоби створити пудровий ефект. Наостанок завжди завивайте вії, щоби розкрити погляд, і не зловживайте тушшю – наносьте її економно.

Брови

Коли справа доходить до брів, Аннамарія поєднує гель із олівцем, щоб створити необхідну чіткість. Гострим грифелем домалюйте бажані волоски, а потім закріпіть форму гелем, щоби вона була чіткою і трималась весь день.

Бронзер та рум’яна

На текстурованій шкірі мерехтіння посилює видимість зморшок та пор. Ось чому з віком краще уникати шимерних бронзуючих засобів. Також варто змістити акцент, який ви робите рум’янами – наносьте продукт на виступ вилиці і робіть при цьому рухи вгору. Це підніме дану зону, візуально її підтягне.

Губи

При застосуванні олівця для губ Аннамарія уникає нанесення продукту на зовнішні куточки. Це допоможе зосередити увагу на центрі рота, зробити губи більш повнішими на вигляд. Але сам по собі олівець є обов’язковим – він втримає помаду від затікання у дрібні зморшки довкола рота.

Раніше OBOZ.UA розповідав, яку форму брів не варто вибирати у зрілому віці.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader