5 причин, чому ви перестали втрачати вагу від кардіотренувань
5 причин, чому ви перестали втрачати вагу від кардіотренувань

5 причин, чому ви перестали втрачати вагу від кардіотренувань

Якщо кардіотренування — ваша улюблена форма активності, ймовірно, ви присвятили йому значну частину свого розкладу. Від швидкої ходьби чи бігу на біговій доріжці до тренувань на велотренажері — кожен день ви робите все можливе для здоров'я і фітнесу. Але інколи ви помічаєте, що перестаєте втрачати вагу від кардіотренувань. Стаття від Eat This Not That допоможе вам зрозуміти, що потрібно змінити аби бачити значну втрату вагу від цієї активності.

Чому я не худну, займаючись кардіо?

Насамперед подумайте про свій настрій перед тренуванням. Ви встаєте на бігову доріжку, включаєте навушники та починаєте біг. Чи ви намагаєтеся це робити з кайфом, ефективно виконуючи всі вправи. Експерти пропонують встановлювати нахил на пагорб, який буде приблизно від 7 до 10, а потім йти зі швидкістю приблизно 4 км на годину протягом 30 хвилин.

Ваше тіло втомилося від кардіо

Ваше тіло може реагувати на перенавантаження і не реагувати на кардіотренування. Спортсмени рекомендують взяти паузу на один або два дні перш ніж почати знову.

Ви можете прогулятися та бути трохи активним, але спробуйте гарно відпочити вночі, щоб відновитися: ідеальним вважається близько 7 годин.

Ви забули рахувати калорії

Якщо ви не бачите результатів, можливо, у вас немає дефіциту калорій, що означає, що ви споживаєте менше калорій, ніж спалюєте. За допомогою різних додатків чи підрахунку калорій на сторінках в інтернеті спробуйте порахувати показники вашого раціону. Але не лякайтеся, спробуйте почати з простого та малого підрахунку калорій.

Ви не послідовні у своїх зусиллях

Триматися плану тренувань дуже важливо, якщо ви поставили перед собою ціль. Інакше ви не зможете досягнути прогресу. Тож, важливо дотримуватися розпорядку дня та виконувати все, що рекомендовано тренером.

Підтримка — це важливо для мотивації

Надійна група підтримки допоможе залишатися на шляху досягнення головної цілі. Ви можете попросити рідну людину, друга чи тренера мотивувати вас та заохочувати на нові цілі.

З часом ви побачите, як створите здорові звички навіть не замислюючись про це. Тож, тримайтеся курсу та насолоджуйтеся дорогою до нової фігури!

Раніше OBOZ.UA розповів, як худнути, дивлячись телевізор.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader