Ідеальний варіант на літо: як зробити популярний "гранатовий" макіяж
Ідеальний варіант на літо: як зробити популярний "гранатовий" макіяж

Ідеальний варіант на літо: як зробити популярний "гранатовий" макіяж

"Апетитними" були чи не всі останні б’юті-тренди – від "томатного" і "полуничного" макіяжу до нігтів у стилі глазурованого пончика. І ось настала пора для нової тенденції.

Соціальні мережі підкорює "гранатовий" мейк. OBOZ.UA розповідає, в чому криються його головні секрети і як його правильно зробити.

Головна відмінність "гранатового" макіяжу від "полуничного" чи "томатного" у виборі відтінку червоного кольору для нього. Це має бути темніший та насиченіший тон. При цьому краще, щоби він залишався напівпрозорим, створював ілюзію природного рум’янцю, а не лягав щільним шаром. Зрештою, ідеться про повсякденний літній образ, а не вечірній мейк.

Придивіться до зерняток гранату. Вони забарвлені досить інтенсивно, але при цьому м’якоть залишається прозорою, сповненою вологи і майже невагомою на вигляд. Взявши за основу палітру кольорів, притаманних цьому фрукту, любителі макіяжу використовують відтінки, натхненні гранатом, щоб надати сяйво шкірі і губам.

При цьому важливо, щоби шкіра під "гранатовий" макіяж мала бездоганний вигляд. Тому косметику потрібно шукати зі зволожувальними та доглядовими компонентами, здатну вирішувати проблеми, притаманні саме вашому обличчю.

Але сяюча шкіра і гранатовий рум’янець – це ще не всі ключові секрети трендового мейку. Є ще третій: штучне ластовиння.

Отже, почніть з того, що нанесіть ідеально підібраний під вашу шкіру тон. Далі скористайтесь рум’янами гранатового кольору. Краще обирати рідкі текстури, які краще поєднаються з тоном. Застосовуйте продукт на щоках та носі – всюди, де шкіра природно червоніє під променями сонця. І наостанок нанесіть на всі рум’яні ділянки штучні веснянки.

До речі, ще один маленький лайфхак, який допоможе створити максимально гармонійний образ. Скористайтесь тими ж рум’янами, що і на щоках, щоби надати кольору губам. А потім просто покрийте їх прозорим блиском.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як зробити штучні веснянки так, щоби вони мали природний вигляд і довго тримались.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader