Приймайте вітамін D та пийте каву: як скинути зайву вагу після свят
Приймайте вітамін D та пийте каву: як скинути зайву вагу після свят

Приймайте вітамін D та пийте каву: як скинути зайву вагу після свят

Гарно виглядати навіть після того, як побували на кількох застіллях під час свят підряд, не так і просто, але якщо дотримуватися певних правил, ця задача стане легшою.

Eat This Not That дає кілька порад для тих, хто хоче скинути зайву вагу і при цьому покращити свій загальний стан.

Дозвольте собі трохи чорного шоколаду

Вчені припускають, що хімічні речовини в какао, такі як флавоноїди, відіграють важливу роль у регулюванні метаболізму, зменшуючи стрес, який може спричинити зависання двигунів спалювання жиру. Якщо ви думаєте, що це дозвіл на шаленство, зверніть увагу: йдеться про невелику кількість високоякісного темного шоколаду.

Дотримуйтеся правила 80%

 Їжте, поки не насититесь на 80%, а потім припиніть. В Японії цей метод називається hara hachi bun me, що приблизно перекладається як "їжте, поки не насититеся на вісім частин з десяти".

Приготуйте напій для детоксикації

Поєднайте звичайну воду з перевіреними суперпродуктами, що спалюють жир, щоб створити воду для детоксикації , і ви отримаєте еліксир, який заряджає вас енергією, бореться зі здуттям живота та допоможе вам досягти цілей щодо схуднення.

Додайте у раціон лосось

Лосось може бути найкращим білком для вашого метаболізму. Це тому, що більшість випадків недостатньої роботи щитовидної залози пов’язано із запаленням залози, а лосось має значні протизапальні властивості завдяки багатому вмісту омега-3 жирних кислот.

Збільшіть кількість клітковини

Прагніть споживати більше клітковини з менш оброблених джерел, таких як свіжі фрукти та овочі. Хороша мета — від 25 до 38 грамів на день.

Прискорюйте свій метаболізм за допомогою кави

Окрім зеленого чаю, кава є одним із найкращих напоїв для схуднення, оскільки вона прискорює обмін речовин. Згідно з дослідженням, опублікованим в  American Journal of Clinical Nutrition , середня швидкість метаболізму людей, які пили каву з кофеїном, була на 16% вищою, ніж у тих, хто пив каву без кофеїну.

Приймайте вітамін D

 Він важливий для збереження м’язової тканини, що прискорює метаболізм. Ви можете отримати 90% рекомендованої добової норми (400 МО) у порції лосося вагою 3,5 унції, але щоденне споживання добавки має великий сенс. Інші хороші дієтичні джерела D: тунець, збагачене молоко, пластівці та яйця.

Не захоплюйтесь коктейлями

Фактично, деякі дослідники стверджують, що випивка може зменшити здатність організму спалювати жир до 73%! У тих випадках, коли ви вирішили побалувати себе, дотримуйтесь низькокалорійних напоїв. Чергуйте алкоголь з водою, щоб уповільнити темп, і зупиніться після двох напоїв.

Приготуйте корисні макарони

Так, ви можете їсти макарони і худнути! Якщо ви коли-небудь були в Італії, ви, можливо, дивувалися тому, як італійці зберігають свою струнку фігуру, коли щодня вживають страви, багаті вуглеводами. Ось секрет: вони використовують прості, корисні та свіжі інгредієнти.

Приготуйте пудинг з насіння чіа

асіння Чіа містять вражаючі 11 грамів клітковини лише у двох столових ложках, що робить його одним із найефективніших засобів для зниження апетиту для схуднення. А чіа пудинг – це один із найсмачніших способів включити суперфуд у свій щоденний раціон. 

Раніше OBOZ.UAрозповідав про те, як їсти більше фруктів та овочівпід час кожного прийому їжі. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader