Україна посилила захист від російських атак з повітря: Зеленський розповів деталі
Україна посилила захист від російських атак з повітря: Зеленський розповів деталі

Україна посилила захист від російських атак з повітря: Зеленський розповів деталі

В Україну вже прибула додаткова система ППО Patriot з Німеччини.

В Україні став міцнішим захист неба. Німеччина вже передала додаткову систему ППО Patriot. Про це офіційно заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

"Зараз уже ми можемо сказати – є посилення нашої ППО. Німецький "Петріот" прибув в Україну. Я хочу подякувати Німеччині і Сполученим Штатам за цей крок. В небі ми зможемо зробити набагато більше. Звичайно, попереду ще багато роботи, і це ще далеко не гарантований захист, але тим не менше – більше сили для України", - сказав Зеленський.

До того ж він розповів про ситуацію на фронті. Головком Олександр Сирський їздив на фронт, щоб визначити, чого саме не вистачає по кожному напрямку та на основних позиціях.

"Розподіл снарядів та достатня кількість передусім дронів. Дуже важливо, щоб на всіх основних напрямках відчувалось, що нам є чим завдавати ворогу максимальних втрат", - додав Зеленський.

Передача Україні систем "Patriot" - військова допомога для України

Нагадаємо, як раніше повідомляв Главред, у пʼятницю, 5 липня, президент Володимир Зеленський оголосив про прибуття до України нової системи ППО Patriot з Німеччини.

Президент України Володимир Зеленський також повідомив про план підготовки "нових рішень" разом з міжнародними партнерами для протидії російському терору.

Згідно з інформацією Financial Times, США можуть передати Україні до восьми батарей зенітно-ракетного комплексу Patriot, які зараз розташовані в Ізраїлі.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader
loader