Валерій Залужний поділився новим знімком із Лондона
Валерій Залужний поділився новим знімком із Лондона

Валерій Залужний поділився новим знімком із Лондона

Валерій Залужний цього місяця офіційно вступив на посаду посла України у Великій Британії. Дипломат у новій публікації написав теплі слова подяки своїй дружині, з якою у нього двоє доньок.

Екс-головнокомандувач ЗСУ, чинний посол України у Великій Британії Валерій Залужний 24 липня ніжно привітав свою дружину з днем народження і опублікував нову сімейну фотографію.

На романтичному знімку подружня пара, ніжно обійнявшись, позує на мосту через Темзу на тлі знаменитого лондонського Біг-Бена і колеса оглядів.

"Переглядаючи наші сімейні фото, я зрозумів дуже важливу річ. У тебе зовсім немає власних фото, за великою рідкістю, де тебе знімав я. Це лише кілька знімків, де ти виглядаєш зовсім не звично. Лише мільйон фото, де ми разом. І так воно і є. Важко навіть уявити, як би склалося моє життя без тебе і наскільки важко тобі завжди було бути поруч. Люблю тебе безмежно. Дякую тобі за все. З Днем народження!", — написав Залужний.

Валерій Залужний із дружиною
Фото: https://t.me/Zaluzhnui/680

Відомо, що колишній головнокомандувач Валерій Залужний 10 липня офіційно заступив на посаду посла України у Великій Британії. Президент України Володимир Зеленський звільнив його цього року в лютому, замінивши Олександром Сирським на посаді головнокомандувача ЗСУ. Посольство України в Британії залишалося без керівника з літа 2023 року. До Залужного послом у Великій Британії був ексглава МЗС Вадим Пристайко. Його звільнили в липні 2023-го.

Раніше, 18 липня Фокус повідомляв, що Залужний зустрів Зеленського біля літака під час візиту до Великої Британії. Фото зустрічі глава держави показав у власному Telegram-каналі.

Теги за темою
посол
Джерело матеріала
loader