Дуже вдалий день: три знаки зодіаку 25 липня позбудуться привидів минулого
Дуже вдалий день: три знаки зодіаку 25 липня позбудуться привидів минулого

Дуже вдалий день: три знаки зодіаку 25 липня позбудуться привидів минулого

Сьогоднішній день обіцяє цілющу енергію, яка приходить до нас через чудовий транзит Сонця в тріні до Місяця. Єдина мета такого транзиту, допомогти нам одужати від всього, що заважає жити.

Як стверджують астрологи, три знаки зодіаку нарешті зможуть подолати минуле та зцілитися від душевного болю, який так довго мучив їх. Вони нарешті зуміють відпустити минуле і прокласти собі дорогу вперед. Читайте цей гороскоп далі, щоби дізнатись, кому саме пощастить.

Діва

У вашому житті так багато всього, що ви усвідомили як непотрібне та зайве. І більшість цих речей якось пов'язана з вашим минулим. Ви міцно тримаєтеся за свої спогади, як і більшість з нас. Але вам вони вже точно не служать. Пора відпустити минуле і душевний біль, який воно несе. У вас є ця сила і ви не зобов’язані жодної хвилини витрачати на мрію, яка давно згасла. Ця мрія таїла у собі душевний біль. Ви відчували обов’язок про неї пам’ятати, але вона не принесла вам жодної користі, і саме під час тріну Сонця та Місяця ви нарешті бачите це таким. Ви зробили все, що могли, і віддали все, що ви мали. Тепер, коли часи змінилися і справи пішли далі, ви теж знаєте, що для вас найкраще — йти в ногу з часом і залишити старий душевний біль позаду.

Козоріг

Ви прийшли до нового погляду на стару позицію, яка, звичайно, є вашою прихильністю до минулого. Але зараз ви починаєте розуміти, що немає сенсу триматись за нього. Сонце в тріні до Місяця проливає світло на ваше життя сьогодні. І це "сьогодні" виглядає набагато яскравіше. Всесвіт несе вам великий оптимізм, який прийде до вас без зусиль. Ви не хочете озиратись назад і стикатись зі спогадами, сповненими болю. Ви просто хочете рухатися далі, і ви це робите. Щось у цьому дні здається вам "безпечним", начебто ви отримуєте зелене світло, щоб взяти на себе відповідальність за своє життя. Зробіть крок, відпустіть. Все ідеально таким, як є.

Водолій

Деякі дивовижні цілющі вібрації прийдуть до вас під час транзиту Сонця в тріні до Місяця, і це те, на що ви так давно сподівалися. Отже, в якомусь сенсі ви зараз отримуєте те, чого бажали, особливо якщо те, чого ви бажали, це спосіб емоційно звільнитися від минулого. Мова завжди йшла про емоції: відчувати, проживати їх чи вдавати, що їх не існує. Ви так довго заперечували свої почуття. Але тепер ви бачите, що зайшли у цьому занадто далеко. Настав час звільнитись і рухатись далі у майбутнє.

Раніше OBOZ.UA розповідав, на які знаки зодіаку удача чекає уже цього тижня.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader