Усе залежить від форми: експерт розповів, як правильно нарізати сир
Усе залежить від форми: експерт розповів, як правильно нарізати сир

Усе залежить від форми: експерт розповів, як правильно нарізати сир

Мільйони людей у всьому світі просто не уявляють свого життя без сиру. Вони обожнюють різноманітні види цього продукту і він постійно присутній в їхньому раціоні. Також на будь-яке застілля прийнято подавати сирні нарізки. Вони слугують не тільки чудовою закускою, але й прикрасою столу.

Як правильно нарізати сир, щоб він і смакував і створював святковий настрій, в TikTok розповіли на каналі "Boarshead official". Виявляється, все залежить від форми цього продукту.

Ось, наприклад, черред слід нарізати кубиками. Спочатку відрізаємо 2 см від загального шматка сиру, потім розрізаємо його навпіл повздовж. Єдине, що залишається – це нарізати отримані шматки на кубики, розміром 1х1 см.

Усе залежить від форми: експерт розповів, як правильно нарізати сир

Головку сиру Брі розрізаємо на 4 рівні часники, а потім кожну з них розділяємо ще на 2. Якщо голівка виявилась надто великою, то можна продовжити розрізання частинок, допоки трикутники не стануть потрібного розміру.

А з Пармезаном взагалі немає жодних проблем. Його не потрібно різати. Просто беремо гострий ніж та розколюємо сир, утворюючи шматочки різної форми. Саме в такому вигляді цей продукт розкриє свій смак повністю.

На OBOZ.UA є й інші корисні поради:

  • Як правильно використовувати пластикові кришки
  • Як правильно готувати бекон
  • Як посмажити картоплю, щоб вона була хрусткою
Джерело матеріала
loader
loader