5 кілограмів за місяць: тренування з власною вагою, які схвалить ваш тренер
5 кілограмів за місяць: тренування з власною вагою, які схвалить ваш тренер

5 кілограмів за місяць: тренування з власною вагою, які схвалить ваш тренер

Щоб прискорити втрату ваги за допомогою тренувань, вам необхідно зосередитись на спалюванні більшої кількості калорій. Крім того, всього 30 хвилин тренувань тричі на тиждень, що направлені на великі м’язові групи тіла, можуть підвищити метаболізм та допомогти скинути близько 5 кілограмів зайвої ваги.

Які саме вправи з власною вагою здатні надати такий результат за доволі короткий термін, дізнавались, в Eat This, Not That. Виконуйте по 10–20 повторень для перших двох вправ та виконуйте вправи мінімум 2 рази на тиждень, виділяючи 24 або 48 годин для відновлення.

Присідання з вагою тіла

Ця програма не була б повноцінною без вправ на нижню частину тіла. Присідання є однією з найефективніших вправ, що залучають сідниці, квадрицепси та підколінні сухожилля. Щоб виконати присідання, станьте на ширині стегон, зігніться в колінах та стегнах, а потім підніміться у початкове положення.

Випади

Це ефективна вправа для зміцнення м'язів нижньої частини тіла, покращення рівноваги та рухливості. Щоб виконати вправу, у положенні стоячи, зробіть великий крок вперед, опустіть стегна та поверніться у вихідне положення. Повторіть вправу та зробіть повторення з іншою ногою.

Спринт

Спринт — це ефективний спосіб спалювання калорій, що покращує нижню частину тіла та загальну фізичну форму. Інтенсивність спринту залежить від вашого рівня підготовки, починаючи від помірної або швидкої ходьби, закінчуючи рухом з максимальною швидкістю. Для виконання спринту використовуйте відстань від 40 до 100 метрів. Починайте з вибухового старту та підтримуйте швидкий темп, а після фінішу поступово зменшуйте швидкість, щоб уникнути травм.

РанішеOBOZ.UA розповів, як отримати плоский живіт за 30 днів.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader