Кіш – це дуже ситний пиріг на хрусткому тісті з різноманітними начинками. Але поки триває сезон кабачків, саме їх можна використати для основи. Тісто чудово пропікається і має дуже ніжний смак.
Як приготувати ситний кабачковий кіш на обід розповіли на кулінарній сторінці hot spicyua в Instagram. З начинкою можна експерементувати.
Інгредієнти для основи:
- кабачки – 2 шт.
- яйця – 1 шт.
- сметана – 1 ст.л.
- борошно – 1 ст.л.
Інгредієнти для начинки:
- курячого філе стегна – 2 шт.
- помідори чері – 7-8 шт.
- моцарела – 125 г сиру
- шпинат
- вершки – 100 мл.
- яйця – 4 шт.
- пармезан – 40 г сиру
Спосіб приготування:
1. Натерти на тертці кабачки, посолити, через 5-10 хв відтиснути.
2. Додати яйце, сметану, борошно.
3. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів на 20 хвилин.
4. Зверху на основу викласти м’ясо обсмажене, шпинат, помідори, моцарелу.
5. Залити все яйцями з вершками.
6. Засипати пармезаном.
7. Відправити в духовку, розігріту до 200 градусів на 25 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані гріхи без стерилізації
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою та кетчупом