Оригінальний рецепт кабачків з моцарелою: покроковий рецепт смачної закуски
Оригінальний рецепт кабачків з моцарелою: покроковий рецепт смачної закуски

Оригінальний рецепт кабачків з моцарелою: покроковий рецепт смачної закуски

Кабачки, приготовлені за даним рецептом, сподобаються навіть тим людям, хто не любить цей овоч. Страва виходить дуже смачною та має оригінальну подачу.

Як правильно приготувати закуску з кабачків в Instagram розповіла фудблогерка Світлана Левицька. Виявляється, це овоч чудово поєднується із фетою.

Інгредієнти

  • Кабачки середні – 2 шт
  • Моцарела
  • Моцарела бебі – для подачі
  • Вершкове масло – для обсмажування
  • Сметана – 1-2 ст.л.
  • Базилік
  • М’ята
  • Часник
  • Мед – 1 ч.л.
  • Сіль

Інгредієнти для заправки

  • Олія – 2 ст.л.
  • Соєвий соус – 1 ст.л.
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Орегано – 1 ч.л.
  • Мед – 1 ч.л.

Спосіб приготування

1.Кабачки розрізаємо навпіл і робимо на них надрізи решіткою.

2. Обсмажуємо їх надрізами донизу у вершковому маслі протягом 10 хвилин.

3. Готуємо заправку, змішуючи всі інгредієнти.

4. Змазуємо кабачки заправкою.

5. Відправляємо кабачки у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

6. Моцарелу максі просушуємо серветкою від зайвої вологи та поміщаємо у блендер разом зі сметаною, часником, листям базиліку, м’яти, медом та сіллю. Перебиваємо до однорідності.

7. Викладаємо соус на тарілку, зверху кабачки, прикрашаємо кульками моццарелли міні і листками базиліку.

На OBOZ.UA є й інші рецепти закусок:

  • З помідорів
  • З баклажанів
  • З лаваша
Джерело матеріала
loader
loader