Трубочки з лаваша з сирною начинкою – це страва, що ідеально підійде як для сніданку, так і для перекусу. А завдяки своїй компактній формі та легкості споживання, її також можна брати з собою в дорогу.
Фудблогерка з ніком cook with me at home в Instagram показала, як приготувати трубочки з лаваша. Вона також розповіла, який сир найкраще використовувати для цієї страви та, що ще додати до начинки, щоб смак страви вийшов незабутнім.
Інгредієнти
- Лаваш – 1-2 шт
- Сир – 180 гр
- Варені яйця – 5 шт
- Кріп
- Петрушка
- Зелена цибуля
- Сметана – 2-3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Масло гхі – для обсмажування
Спосіб приготування
1. Сир та варені яйця натираємо на великій терці.
2. Додаємо спеції, посічену зелень та сметану.
3. Лаваш розрізаємо на прямокутники.
4. Начинку загортаємо в лаваш у вигляді трубочки.
5. Обсмажуємо з двох сторін на розігрітому маслі до хрумкої скоринки. Нагрів повинен бути дещо вище середнього.
6. Викладаємо трубочки на паперовий рушник.
7. Подаємо до столу гарячими. Але і у холодному вигляді вони також чудово смакують.
На OBOZ.UA є й інші рецепти страв з лаваша:
- Вертута з лаваша
- Мімоза в лаваші
- Фалафель в лаваші