Найкращий фрукт для плоского живота: думка дієтолога
Найкращий фрукт для плоского живота: думка дієтолога

Найкращий фрукт для плоского живота: думка дієтолога

Фрукти є здоровою, смачною та природно солодкою їжею, яка може допомогти досягти ваших цілей щодо схуднення, особливо в боротьбі із зайвим жиром на животі. За словами магістра медицини Кортні Д'Анджело одним з найефективніших фруктів для плоского живота є яблуко.

Яблука мають багато корисних властивостей. Вони знижують рівень холестерину, контролюють тиску, поліпшують здоров'я кишківника та запобігають появі жиру, пише eatthis.com.

"Яблука особливо багаті на пектинові волокна, які сприяють насиченню і можуть сповільнити метаболізм, оскільки пектин розщеплюється повільно. Коли ми відчуваємо ситість, ми не шукаємо додаткових закусок і не отримуємо зайвих калорій", – наголошує Д'Анджело.

Яблука також містять поліфеноли, які є потужними антиоксидантами, що допомагають контролювати вагу. Японські дослідження виявили, що поліфеноли яблук зменшують кількість вісцерального жиру, який є небезпечним, оскільки розташований навколо органів черевної порожнини.

Яблука також можуть замінити солодкі закуски. Якщо вам не подобається їсти їх самостійно, спробуйте додати кілька нарізаних шматочків у вівсянку або поєднати з улюбленим горіховим маслом для отримання здорової дози омега-3 жирних кислот.

Раніше OBOZ.UA розповідав, який режим голодування допоможе спалити жир.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader