/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F82ea40ac1cd0d73b2c3514c2a35b0318.jpg)
Курка у кисло-солодкому соусі: страва, що здивує своєю унікальністю
Ніжна курочка у кисло-солодкому соусі, приготовлена за цим рецептом, не залишить байдужою жодну людину. Вона виходить неймовірно ніжна, ароматна та соковита.
Фудблогерка з ніком katia_cooking_ в Instagram розповіла, як правильно готувати цю страву. Вона заявляє, що даний рецепт є унікальним і знайти його деінде не вийде.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7269477af94b79e3a64cf9775eedddaf.png)
Інгредієнти
- Куряче філе – 2 шт
- Олія
Інгредієнти для маринаду
- Яйце – 1 шт
- Крохмаль – 2 ст.л.
- Сіль
- Соєвий соус – 3 ст.л.
Інгредієнти для заправки
- Кетчуп – 5 ст.л.
- Оцет – 3 ст.л.
- Цукор – 2 ст.л.
- Соєвий соус – 4 ст.л.
- Вода – 15 ст.л.
Спосіб приготування
1.Курочку нарізати невеликими смужками.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9cadea6733a9f3f02b5089ff30bbac36.png)
2. Для маринаду поєднуємо всі інгредієнти перемішуємо із курочкою та залишаємо на 10 хв.
3. Готуємо заправку. Поєднуємо всі інгредієнти для заправки ретельно перемішуємо. Розігріваємо рослину олію та обсмажуємо курочку приблизно 3 хвилини.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd851f8c3f0fdbe8b585b118474c3ca4d.png)
4. На суху сковорідку виливаємо заправку вмикаємо середній вогонь, як тільки зʼявилися перші бульбашки додаємо курочку постійно помішуючи смажимо хвилин 5-8.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb5bb140128d46594598afee881532f1e.png)
5. Подаємо із зеленою цибулькою та кунжутом.
На OBOZ.UA є й інші рецепти з курки:
- Смажена курка з часником
- Тушкована курка в сметані
- Смажена курка

