Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим
Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.

Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.

Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

Інгредієнти

  • Філе курячого стегна – 1 кг
  • Бекон – 600-700 гр
  • Цибуля – 3 шт
  • Розмарин – 2 гілочки
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець – ½ ч.л.

Спосіб приготування

1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.

Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.

Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.

4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.

На OBOZ.UA є й інші рецепти шашлику:

  • Шашлик з індички
  • Шашлик у мультиварці
  • Шашлик з кролика
Джерело матеріала