Універсальне доповнення до будь-якого салату або каші – це м'ясні котлети. Але дуже важливо, щоб вироби були соковитими. Для цього всередину кульки потрібно покласти один прости інгредієнт.
Ідея приготування соковитих м'ясних котлет для обіду опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann food в Instagram. Обов'язково покладіть під час формування котлет шматочок охолодженого вершкового масла із зеленню.
Інгредієнти:
- масло 60 г
- кріп
- часник – 1 зубчик
- фарш – 500-600 г
- цибуля 1/2 шт.
- окраєць батону
- яйця – 1 шт.
- сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Мʼяке масло, дрібно нарізаний кріп і часник на терці.
2. Перемішати до однорідності.
3. Викласти на харчову плівку.
4. Сформувати ковбаску, покласти в морозилку.
5. До фаршу додати натерту на терці цибулю, батон замочений у воді, яйця, сіль та перець.
6. Вимішати і відбити добре фарш.
7. Підморожене масло нарізати на шматочки і покласти всередину фаршу.
8. Смажити на середньому вогні до золотистості.
9. Викласти на деко чи форму і запікаємо 15 хвилин за температури 180 градусів.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Дієтичні котлети в духовці
- Соковиті рубані курячі котлети в томатному соусі
- Котлети з крабових паличок