Ольга Харлан: Присвячую медаль всій Україні! Нашим захисникам і захисницям!
Ольга Харлан: Присвячую медаль всій Україні! Нашим захисникам і захисницям!

Ольга Харлан: Присвячую медаль всій Україні! Нашим захисникам і захисницям!

Титулована українська фехтувальниця Ольга Харлан здобула cвою п’яту за кар’єру і першу у Парижі олімпійську медаль. У напруженому поєдинку з кореянкою Чхве Се Бін вона виборола «бронзу», яка, як каже сама медалістка «на вагу золота».

Як повідомляє пресслужбв НОК, наша олімпійська медалістка подякувала українським захисникам та поцілувала свій синьо-жовтий шолом, передає Укрінформ.

«Я присвячую це всій Україні! Друзі, це вам! Присвячую це нашим захисникам і захисницям, тим спортсменам, які не можуть сюди приїхати, бо їх вбила Росія», - сказала Ольга Харлан.

Аналізуючи досить напружений фінальний поєдинок, новоспечена володарка «бронзи» чітко окреслила переломний і переможний момент: «Я, мабуть, перестала думати. Перестала передумувати, просто робила, що вмію. І в мене все вийшло» Сьогодні була «бронза». Це нагадування всьому світу, що Україна бореться! Мій бій мав показати сьогодні це. Я дуже радію тому, що мене підтримував увесь Grand Palais, а це дуже багато значить для мене.

Я хочу подякувати усім, хто мене підтримував сьогодні І всоте хочу подякувати Україні, яка підтримала мене рік тому і просто дала сили встати! Це також і ваша перемога! Це ваша медаль, тому що ви в мене повірили!», - сказала бронзова медалістка Олімпійських ігор Париж-2024.

Фото: noc-ukr.org.

Теги за темою
Україна Спорт
Джерело матеріала
loader
loader