"Прилетіло гучно, я навіть зал не чув": Усик пригадав найважчий момент бою з Ф'юрі
"Прилетіло гучно, я навіть зал не чув": Усик пригадав найважчий момент бою з Ф'юрі

"Прилетіло гучно, я навіть зал не чув": Усик пригадав найважчий момент бою з Ф'юрі

Поєдинок тривав усі 12 раундів. Український боксер здобув перемогу роздільним рішенням суддів.

Голос дружини привів до тями

Олександр Усик пригадав події історичного бою. Він зізнався, чи був "Циганський король" близьким до перемоги, а також розповів, в який момент йому було найважче.

"Ф'юрі не був ні за крок, ні за два, і навіть ні за десять до перемоги. Аперкот у шостому раунді? Так, прилетіло гучно, я навіть зал не чув. Але потім почав рухатись, почув від дружини: "Ти зможеш, я люблю тебе".

Дуже боляче було. Відчувалося, такий аперкотик був нормальний. Мультики ж ви всі дивитесь? Пам’ятаєте, коли прилітає якомусь мультяшному герою щось в голову і в нього пташки літають. Це справді, пташки літають. Якісь лелеки біля мене літали та покинули. Все слава Богу, відновилися. Прийшов у кут, тренер дав настанови". – сказав українець.

Також Олександр розповів, як ставиться до Ф'юрі та його постійного треш-току. Він заявив, що це гра й шоу, яке допомагає британцю заробляти гроші, а насправді Тайсон зовсім інша людина:

Ф'юрі – неймовірний суперник, він чудовий спортсмен, у нього чудовий боксерський IQ. Те, що він робить на публіці, це не його справжнє обличчя. Це всього лише гра, шоу, Таким чином він покращує свої фінансові статки. У мене до всіх моїх опонентів тільки повага. Те, як вони ставляться до мене – це їхні проблеми. Головне як я ставлюсь до них.

Нагадаємо, що попереду на боксерів очікує реванш. Він має відбутися 21 грудня у столиці Саудівської Аравії.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader