Три знаки зодіаку нарешті звільняться від свого минулого: гороскоп на 31 липня
Три знаки зодіаку нарешті звільняться від свого минулого: гороскоп на 31 липня

Три знаки зодіаку нарешті звільняться від свого минулого: гороскоп на 31 липня

Сьогодні не тільки останній день місяця, але й чудовий день, щоби закрити двері у минуле назавжди. Вплив транзитного Місяця в квадраті з Нептуном дарує довгоочікуване примирення минулого і сьогодення.

Астрологи стверджують, що це означає можливість успішно вносити зміни у життя з метою покращити його. Але це вимагатиме хоробрості. І представники трьох знаків наважаться взяти на себе ініціативу. Вони попрощаються з минулим, щоб створити своє життя наново в теперішньому. Читайте цей гороскоп далі, щоби дізнатись, що це за знаки.

Близнюки

Ви ніколи не думали, що зможете вирватися з минулого, але ви дійшли розуміння того, що стали собою завдяки йому. Ваше минуле житт стало частиною вашої особистості, вашою візитною карткою. Але з якоїсь причини ви просто втомилися від минулого. Ви почали бачити, що ви – це більше, ніж просто те, що уже залишилось позаду.

Сьогодні ви почнете довіряти сьогоденню, знаючи, що воно того варте. Ви зрозумієте, що звільнення від минулого означає не стирання себе, а додавання нових штрихів до вашого яскравого сьогодення. Настав час звільнитися від болю, зберегти хороше у пам'яті та рухатися далі.

Водолій

Вас турбує те, що ви наче живете у минулому. Те, що кажуть вам інші, іноді зачіпає вас за живе, слова близьких глибоко вас турбують. Це означає, що ви застрягли. Якщо ж ви хочете жити відповідно до своїх потреб та мрій, вам потрібно звільнитись і рухатись далі. Але як це зробити?

Ваше оточення принесе вам ясність. Ви боретесь із бажанням заперечувати істину, яка піднімається всередині вас. На жаль, ви добре знаєте, що в реальності все саме так. І Всесвіт саме таким чином діє на ваш розум. Він показує вам, що нормально відпускати минуле, тому що сьогодення насправді приголомшливе.

Риби

Ви не бачите жодної термінової необхідності відпускати минуле, оскільки там є ваші спогади, які гріють душу. І ви ніколи не відчували потребу прощатись з тим, що вас не турбує. Однак є теперішній час, який потребує вашої уваги, і вам потрібно це врахувати. За нескінченими химерними спогадами ви почали забувати себе. Це викликає все більше хаосу у вашому житті.

Майте на увазі, вам не потрібно відмовлятися від своїх спогадів, але ви можете час від часу відсувати їх убік, щоб випадково не зруйнувати щось. Позбутись минулого – це не так драматично, як здається. Ця нова свобода дозволяє вам насолоджуватися сьогоденням так само, як і минулим. Просто будьте вільними і насолоджуйтесь одночасно тим, що є, і тим, що уже минуло.

Раніше OBOZ.UA розповідав, для яких знаків зодіаку серпень стане особливо успішним.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader