Все піде шкереберть: названо три знаки-невдахи у вересні. Гороскоп
Все піде шкереберть: названо три знаки-невдахи у вересні. Гороскоп

Все піде шкереберть: названо три знаки-невдахи у вересні. Гороскоп

Початок осені – це завжди перехід в новий активний сезон і ціла купа свіжих планів на роботу та творчість. Але часом здається, наче хтось навмисне намагається ці плани зірвати.

Як стверджують астрологи, у представників трьох знаків зодіаку вересень буде саме таким. Їхні плани будуть зриватись, домовленості – не виконуватись і справи йтимуть шкереберть. Читайте далі, щоби дізнатись, яким знакам потрібно буде проявляти обережність на початку осені.

Телець

У вересні вам наполегливо рекомендується уникати участі в будь-яких інвестиціях, які не заслуговують на довіру. Було б розумно для вас виявити обережність, коли справа стосується витрат на якісь великі плани. Цілком ймовірно, що ваші друзі звернуться до вас із діловою пропозицією. Зважте всі ризики, якщо вони хоча б мінімально переважають вигоди, сміливо відмовляйте.

У романтичній сфері ви можете почуватись самотньо і шукати любові. Але знайти партнера вам навряд чи вдасться. Якщо любов ще не знайшла свого шляху до вас, не потрібно проявляти нетерпіння. Шукайте натхнення де-інде і насолоджуйтесь повноцінним життям. Кохання прийде, коли зірки зійдуться.

Лев

Вам буде вкрай важливо утримуватись від імпульсивних дій у вересні. Практикуйте усвідомлений підхід до всього, що ви робите і ретельно управляйте власними емоціями. Саме нетерплячість та неуважність будуть вашими найбільшими ворогами на початку осені.

Цього місяця у ваше життя увійде і піде з нього багато людей, через що вам буде складно визначити, хто дійсно заслуговує на вашу довіру. Вам можуть запропонувати службовий роман. Яким би інтригуючим це не здавалось, не поспішайте занурюватись у ці стосунки. Приймайте рішення мудро. Одружені Леви можуть бути дуже сприйнятливими до впливу свого оточення.

Риби

Вам може бути корисно прийняти більш розслаблений підхід до речей, оскільки зайвий перфекціонізм може негативно вплинути на ваш настрій. Вересень може принести деякі труднощі у вашій роботі. Поширення неточної інформації може призвести до численних непорозумінь з вашими колегами. Будьте уважні до даних, якими оперуєте. Так само, як і до фінансів – для вас зросте ризик втрат.

Коли справа доходить до романтики, самотні Риби можуть зіткнутися з труднощами у пошуку партнера, який відповідає їхньому баченню. Однак вам важливо пам'ятати, що не варто погоджуватись на першу ж пропозицію просто тому, що ви почуваєтесь самотньо. Якщо ви у стосунках, приготуйтесь до складного періоду.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які три знаки зможуть розпочати нові стосунки у серпні.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader