У всьому винен ретроградний Меркурій: на три знаки чекає "пекельно" важкий тиждень
У всьому винен ретроградний Меркурій: на три знаки чекає "пекельно" важкий тиждень

У всьому винен ретроградний Меркурій: на три знаки чекає "пекельно" важкий тиждень

Уже 5 серпня Меркурій почне свій ретроградний рух, приносячи у наші життя хаос і сум’яття. При цьому рухатиметься він через знак Діви, що означає, що особливу увагу потрібно буде приділяти питанням здоров’я та роботи.

Особливо обережними астрологи радять бути представникам трьох знаків зодіаку. Якщо вони не проявлять належну увагу, на них чекає пекельно важкий тиждень. Читайте далі, кому доведеться прораховувати кожен крок і які сфери у них постраждають найбільше.

Діва

Оскільки Меркурій є ретроградним у вашому знаку і при цьому він же є вашою планетою-покровителем, на вас цей транзит справить найбільший вплив. Не дивуйтеся, якщо забудете щось важливе або довгоочікувану зустрічі буде скасовано. Особливо напруженим для вас виявиться понеділок. Високим буде ризик сварки, особливо з дітьми. У вівторок очікуйте на понаднормові задачі на роботі. Весь тиждень ви будете відчувати роздратування і легко виходити з себе. Намагайтесь тримати емоції під контролем, щоби не завдати своїм стосункам непоправної шкоди.

Риби

Меркурій ретроградний у вашому 7-му Будинку партнерів, тому протягом наступних трьох тижнів все, що може піти не так, піде не так. Вам потрібно зосередитись на тому, щоби точно визначити, чого ви хочете і що вам потрібно. Найбільш небезпечним з точки зору виникнення конфліктів буде вівторок – ви будете буквально закипати від будь-якої дрібниці. Тому намагайтесь дихати глибше. У четвер висловлюйте свої думки максимально прямолінійно, якщо хочете, щоби вас правильно зрозуміли. До вихідних пристрасті почнуть влягатись, але постарайтесь докласти зусиль, щоби відпустити всі образи.

Близнюки

Як і Дівою, вами керує Меркурій, який саме переходить у ретроград. В результаті це вплине на вас більшою мірою, ніж на інших. Цей рух планети похитне всі базові сфери вашого життя, включно з роботою. Ви зараз не володієте якоюсь інформацією, яка є ключовою для розуміння ситуації. І це викликає у вас занепокоєння і роздратування. Незабаром все відкриється, але до того потрібно протриматись і не вийти з берегів. Перш ніж щось зробити чи сказати, постарайтесь переконатись, що ви не робите з мухи слона. Особливо у вівторок та четвер. Обов’язково уточнюйте все, що здається вам хоч трошки незрозумілим. І женіть від себе погані спогади, їм зараз не місце у вашому житті.

Раніше OBOZ.UA розповідав, які знаки мають шанс розбагатіти у серпні.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader